3D-6D Russian Volume technikai továbbképzés – Szeged

Dátum

2022-11-25

Idő

08:00 - 14:00

Hely

Szeged
Tisza Lajos utca 18-20. / kapucsengő 3.

Képzés díja

66.900 Ft

A jelentkezéshez foglaló fizetendő.

Molnár Renáta

Oktató

Molnár Renáta
Telefon
+36 30 722 4894

2014 óta dolgozom a szakmában. Egykor hobbiként indult a szenvedélyem a szempillaépítés iránt, mára pedig a hivatásommá vált! Elengedhetetlen számomra a folyamatos fejlődés, ezért gyakran részt veszek, főként külföldi oktatók által szervezett képzéseken, hogy a tudásom mindig naprakész legyen. Az oktatásokon mindig arra törekszem, hogy tanulóim elégedetten, és valós tudással távozzanak képzéseimről!

A képzésről:

A volume technika a legnagyobb trend a szempillaépítés területén. Te se maradj le róla, hiszen a vendégeid biztosan keresik majd! Ezzel a technikával csodálatos, sűrű és ívelt szempillákat applikálhatsz, melyek még így is természetes hatást biztosítanak, de akár igazi drámai hatást is elérhetsz vele. Ez a szolgáltatás egyetlen szempilla stylist palettájáról sem hiányozhat.

Fontos! Kizárólag alapképzést már végzett, és gyakorlott szempilla stylistok részére, de ajánlott a 2D technika ismerete is!

A tanfolyam menete:

  • Ismerkedés az oktatóval
  • Elméleti rész
  • Marketing
  • Termékek ismertetése
  • Multi pick up “lash fanok” helyes kialakítása és gyakorlása
  • Gyakorlat modellen

 

A képzés díja: 66.900 Ft, melyből 12.000 Ft foglaló fizetendő.

Az ár a mindenkori áfát tartalmazza.

A helyszínen biztosítjuk a tanuláshoz szükséges anyagokat, a tanfolyam elvégzését követően pedig 10% kedvezménnyel vásárolhatsz üzletünkben a képzéshez kapcsolódó termékek közül.
A képzés nyilvántartási száma: B/2020/000485