Henna szemöldök styling képzés -Kecskemét

Dátum

2022-12-01

Idő

13:00 - 17:00

Hely

Kecskemét
6000 Kecskemét, Izsáki út 2. Szil-Coop Bevásárlóközpont 1.emelet 30/b. Beauty Bar By Bianka

Képzés díja

42.500 Ft

A jelentkezéshez foglaló fizetendő.

Nagy Bianka

Oktató

Nagy Bianka

Nagy Bianka vagyok, szemöldök stylist, sminkes, szépségtanácsadó. A sminkelést a világbajnok Dominique Roberts sminkmestertől volt lehetőségem elsajátítani nagy büszkeségemre, ekkor kezdődött el bennem kialakulni a szépségápolás szakma iránti töretlen szeretet. Ezt követően végeztem el a Cérnás Szemöldök styling tanfolyamot a Best Browsnál, azóta a visszajáró vendégeimnek köszönhetően minden napom boldogan telik, nagyon örülök a sok pozitív visszajelzésnek amit kapok. Elvégeztem a szépségtanácsadó tanfolyamot, azóta több sminkes továbbképzésen is részt vettem. Nagyon maximalista vagyok, célom a tökéletességre való törekvés munkám során, így számomra az egyik legfontosabb naprakésznek lenni, az új trendek megismerése, és a folyamatos fejlődés, hogy a tőlem telhető legnagyobb tudást adhassam át a vendégeimnek, és a tanulóimnak egyaránt.

A képzésről:

A Brow Henna Tint festékek több mint 70%-ban természetes hatóanyagokat tartalmaznak, valamint akár 6 hétig tartó intenzív színeket biztosítanak. Használatával pigmentáltabb és ragyogóbb árnyalatokat kapunk, különböző arányú hígítása pedig számos tónust eredményez, így egyénre szabható. A hennával történő szemöldökszínezés Amerikában és Oroszországban is rendkívül elterjedt és keresett szolgáltatás, mely a te szalonodból sem hiányozhat. Sajátítsd el elsők között és teremts stílust vendégeid körében is!

Ajánlott mindenkinek, aki:

 • Szemöldöke színét szeretné felélénkíteni.
 • Hiányos szemöldökét korrigálná.
 • Kikopott szemöldöktetoválását frissítené.
 • Szeretne púderes vagy ombre hatású szemöldököt, fájdalommentesen

1 napos képzésünkön elsajátíthatod mindazt az elméleti és gyakorlati tudást, amit akkor is kamatoztatni tudsz, ha teljesen kezdő vagy ebben a szakmában. Az egynapos, intenzív képzést azoknak ajánljuk, akik szeretnék elsajátítani a Brow Henna Tint szemöldökfestés technikáját, valamint megismernék a kifogástalan végeredményhez szükséges szemöldökformázás alapjait.

A tanfolyam menete:

 • Ismerkedés az oktatóval
 • Elméleti rész
 • Marketing
 • Termékek ismertetése
 • Gyakorlat
 • Gyakorlat élő modellen
 • Oklevél átadása

 

A képzés díja: 42.500 Ft, melyből 12.000 Ft foglaló fizetendő. 

Az ár a mindenkori áfát tartalmazza.

A helyszínen biztosítjuk a tanuláshoz szükséges anyagokat, a tanfolyam elvégzését követően pedig 10% kedvezménnyel vásárolhatsz üzletünkben a képzéshez kapcsolódó termékek közül.
A képzés nyilvántartási száma: B/2020/000485

 


Jelentkezem az oktatásra!

Henna szemöldök styling képzés (12.000 Ft foglaló) Ft

A képzésre modell szükséges, aki nem lehet várandós és akinek szemöldöke vagy szemhéja körülötti terület nem lehet sérült gyulladt, vagy frissen tetovált. Kérjük, hogy mindannyiunk egészsége érdekében a képzésen viseljetek kesztyűt és maszkot! A képzésre kérünk, hogy érkezz pontosan, inkább egy kicsit előbb, mint később.

Helyek: 3
A (z) Henna szemöldök styling képzés (12.000 Ft foglaló) jegy elfogyott. Kérjük keress másik időpontot a helyszíni képzéseknél.