Henna szemöldök styling képzés szemöldök laminálással

Dátum

2022-11-29

Idő

10:00 - 17:00

Hely

Budapest
1095 Tinódi u. 1-3.

Képzés díja

64.900 Ft

A jelentkezéshez foglaló fizetendő.

Udvari Leila

Oktató

Udvari Leila

Már egészen kicsi korom óta vonzott a szépészet, ám egyetemi tanulmányaim közben jöttem rá, hogy olyan dologgal szeretnék foglalkozni, amelyben kamatoztathatom kézügyességem, szépérzékem és kiélhetem kreativitásom. A sminkelés mindig vonzó volt számomra, amit eleinte autodidakta módon tanultam, majd a hobbi lassan szerelemmé nőtte ki magát. 2017 tavaszán Rómában végeztem sminkes képzést az Andrea Pop Makeup Academy-nél. A sminkelések alkalmával rengeteg különböző vendéghez volt szerencsém, ekkor fedeztem fel, hogy a megfelelő szemöldök kialakítása a legtöbb nőnek nehézséget jelent, így egyre jobban kezdett foglalkoztatni a téma. '17 nyarán Palma de Mallorcán végeztem cérnás szemöldök styling és szempilla lifting képzéseket, majd rövidesen itthon kezdtem el kamatoztatni tudásom kifejezetten szemöldök és szempilla stylingra specializálódva. 2018 nyarán nyitottam meg első szalonom, a Pastel Beautique-ot, ahol célom a mai napig, hogy az egyszerű szemöldök szedést-festést egy teljeskörű, személyre szabott szolgáltatássá és élménnyé alakítsam vendégeim számára. Egy precízen, előnyősen formázott és színezett szemöldök ragyogóan kiemeli a tekintetet és sugárzóvá varázsolja az arcot. Ugyanakkor egy helytelenül formázott szemöldök is képes a legszebb arcot is kevésbé esztétikussá tenni.

A képzésről:

A Brow Henna Tint festékek több mint 70%-ban természetes hatóanyagokat tartalmaznak, valamint akár 6 hétig tartó intenzív színeket biztosítanak. Használatával pigmentáltabb és ragyogóbb árnyalatokat kapunk, különböző arányú hígítása pedig számos tónust eredményez, így egyénre szabható. A szemöldök laminálás a legújabb szemöldök formázási eljárás, mely a legvékonyabb és legrakoncátlanabb szálakkal is csodát művel. Az eredmény: dúsabb, definiáltabb és tartósabb szemöldökök, akár 8 héten át! Használatával teltebb, rendezettebb hatást érhetünk el, ami ma sok nő és egyre több férfi álma is. A hennával történő szemöldökszínezés és szemöldök laminálás Amerikában és Oroszországban is rendkívül elterjedt és keresett szolgáltatás, mely a te szalonodból sem hiányozhat. Sajátítsd el elsők között és teremts stílust vendégeid körében is!

Ajánlott mindenkinek, aki:

 • Szemöldöke színét szeretné felélénkíteni.
 • Hiányos szemöldökét korrigálná.
 • Kikopott szemöldöktetoválását frissítené.
 • Szeretne púderes vagy ombre hatású szemöldököt, fájdalommentesen
 • Optikailag dúsabb és rendezettebb hatású szemöldököt szeretne
 • Rakoncátlan, göndör szálakkal rendelkezik, vagy hajlamos elaludni azokat
 • Tartós megoldást keresnek szemöldökök karbantartására

1 napos képzésünkön elsajátíthatod mindazt az elméleti és gyakorlati tudást, amit akkor is kamatoztatni tudsz, ha teljesen kezdő vagy ebben a szakmában. Az egynapos, intenzív képzést azoknak ajánljuk, akik szeretnék elsajátítani a Brow Henna Tint szemöldökfestés és szemöldök laminálás technikáját, valamint megismernék a kifogástalan végeredményhez szükséges szemöldökformázás alapjait.

Sajátítsd el elsők között a henna szemöldök festést, szemöldök laminálást, és teremts stílust vendégeid körében is!

A tanfolyam menete:

 • Ismerkedés az oktatóval
 • Elméleti rész
 • Termékek ismertetése
 • Gyakorlat
 • Gyakorlat élő modellen
 • Oklevél átadása

A képzés díja: 64.900 Ft, melyből 20.000 Ft foglaló fizetendő. 

Az ár a mindenkori áfát tartalmazza.

A helyszínen biztosítjuk a tanuláshoz szükséges anyagokat, a tanfolyam elvégzését követően pedig 10% kedvezménnyel vásárolhatsz üzletünkben a képzéshez kapcsolódó termékek közül.
A képzés nyilvántartási száma: B/2020/000485


Jelentkezem az oktatásra!

Henna szemöldök styling képzés szemöldök laminálással (20.000 Ft foglaló) Ft

A képzésre modell szükséges, aki nem lehet várandós és akinek szemöldöke vagy szemhéja körülötti terület nem lehet sérült gyulladt, vagy frissen tetovált. Kérjük, hogy mindannyiunk egészsége érdekében a képzésen viseljetek kesztyűt és maszkot! A képzésre kérünk, hogy érkezz pontosan, inkább egy kicsit előbb, mint később.

Helyek: 2
A (z) Henna szemöldök styling képzés szemöldök laminálással (20.000 Ft foglaló) jegy elfogyott. Kérjük keress másik időpontot a helyszíni képzéseknél.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük