Klasszikus 1D szempillaépítő alapképzés-1 napos-Siófok

Dátum

2022-12-03

Idő

08:00 - 15:00

Hely

Siófok
8600 Siófok Zúgó utca 6.

Képzés díja

69.500 Ft

A jelentkezéshez foglaló fizetendő.

Pápai Fanni

Oktató

Pápai Fanni
Telefon
+36302112504

Pápai Fanni vagyok, siófoki szempilla stylist és trainer. 2018 óta dolgozom a szakmában, először hobbiként indult szenvedélyem a szempilla építés iránt, aztán félmunkaidős állás lett belőle, majd hamarosan csak ezzel foglalkoztam és a hivatásommá nőtte ki magát. A szakma fortélyait nem elég egyszer megtanulni, hanem folyamatos továbbképzésekre van szükség a fejlődéshez és az aktuális trendek elsajátításához, ezért nagyon fontos számomra, hogy minél több minőségi (akár nemzetközi) képzésen részt vegyek, így kielégítve vendégeim igényeit és a fejlődni vágyók tudásszomját. Oktatásaimon elengedhetetlen számomra, hogy a tanulóim a tőlem telhető legtöbb figyelmet kapják, egyéni igényeknek megfelelően valódi tudáshoz segítsem őket. Magas színvonalú elméleti és gyakorlati oktatás után is figyelemmel kísérem tanulóimat szükség esetén, hogy magabiztosak legyenek ebben a szakmában.

A képzésről:

Alapképzésünkön elsajátíthatod mindazt az elméleti és gyakorlati tudást, ami akkor szükséges, ha teljesen kezdő vagy ebben a szakmában. Az egynapos, intenzív alapképzést azoknak ajánljuk, akik egész nap képesek aprólékos munkára koncentrálni. Nagyon fontos a türelmes modell is!

A tanfolyam menete:

  • Ismerkedés az oktatóval
  • Elméleti rész
  • Marketing
  • Termékek ismertetése
  • Gyakorlat
  • Gyakorlat élő modellen
  • Oklevél átadása

A képzés díja: 69.500 Ft, melyből 12.000 Ft foglaló fizetendő.

Az ár a mindenkori áfát tartalmazza.

A helyszínen biztosítjuk a tanuláshoz szükséges anyagokat, a tanfolyam elvégzését követően pedig 10% kedvezménnyel vásárolhatsz üzletünkben a képzéshez kapcsolódó termékek közül.
A képzés nyilvántartási száma: B/2020/000485


Jelentkezem az oktatásra!

Klasszikus 1D szempillaépítő képzés-1 napos-Siófok Ft

A képzésre modell szükséges, aki nem lehet várandós és NEM viselhet semmilyen műszempillát. Kérjük, hogy mindannyiunk egészsége érdekében a képzésen viseljetek kesztyűt és maszkot! A képzésre kérünk, hogy érkezz pontosan, inkább egy kicsit előbb, mint később.

Helyek: 2
A (z) Klasszikus 1D szempillaépítő képzés-1 napos-Siófok jegy elfogyott. Kérjük keress másik időpontot a helyszíni képzéseknél.