Szemöldök laminálás képzés – Szeged

Dátum

2022-12-12

Idő

08:00 - 12:00

Hely

Szeged
Tisza Lajos utca 18-20. / kapucsengő 3.

Képzés díja

42.500 Ft

A jelentkezéshez foglaló fizetendő.

Molnár Renáta

Oktató

Molnár Renáta
Telefon
+36 30 722 4894

2014 óta dolgozom a szakmában. Egykor hobbiként indult a szenvedélyem a szempillaépítés iránt, mára pedig a hivatásommá vált! Elengedhetetlen számomra a folyamatos fejlődés, ezért gyakran részt veszek, főként külföldi oktatók által szervezett képzéseken, hogy a tudásom mindig naprakész legyen. Az oktatásokon mindig arra törekszem, hogy tanulóim elégedetten, és valós tudással távozzanak képzéseimről!

A képzésről:

A szemöldök laminálás a legújabb szemöldök formázási eljárás, mely a legvékonyabb és legrakoncátlanabb szálakkal is csodát művel. Az eredmény: dúsabb, definiáltabb és tartósabb szemöldökök, akár 8 héten át! Használatával teltebb, rendezettebb hatást érhetünk el, ami ma sok nő és egyre több férfi álma is. Ez az innovatív szépségipari eljárás Oroszországból indult hódító útjára és viszonylag rövid idő alatt számos amerikai szépségszalonban is elérhetővé vált.

Sajátítsd el elsők között a szemöldök laminálást és teremts stílust vendégeid körében is!

Ajánlott mindenkinek, aki:

  • Optikailag dúsabb és rendezettebb hatású szemöldököt szeretne
  • Rakoncátlan, göndör szálakkal rendelkezik, vagy hajlamos elaludni azokat
  • Tartós megoldást keresnek szemöldökök karbantartására

1 napos képzésünkön elsajátíthatod mindazt az elméleti és gyakorlati tudást, amit akkor is kamatoztatni tudsz, ha teljesen kezdő vagy ebben a szakmában. Az egynapos, intenzív képzést azoknak ajánljuk, akik szeretnék megtanulni a szemöldök lifting technikáját, valamint megismernék a kifogástalan végeredményhez szükséges szemöldökformázás alapjait.

A tanfolyam menete:

  • Ismerkedés az oktatóval
  • Elméleti rész
  • Marketing
  • Termékek ismertetése
  • Gyakorlat
  • Gyakorlat élő modellen
  • Oklevél átadása

 

A képzés díja: 42.500 Ft, melyből 12.000 Ft foglaló fizetendő.

Az ár a mindenkori áfát tartalmazza.

A helyszínen biztosítjuk a tanuláshoz szükséges anyagokat, a tanfolyam elvégzését követően pedig 10% kedvezménnyel vásárolhatsz üzletünkben a képzéshez kapcsolódó termékek közül.
A képzés nyilvántartási száma: B/2020/000485


Jelentkezem az oktatásra!

Szemöldök laminálás képzés (12.000 Ft foglaló) Ft

A képzésre modell szükséges, aki nem lehet várandós és akinek szemöldöke vagy szemhéja körülötti terület nem lehet sérült gyulladt, vagy frissen tetovált. Kérjük, hogy mindannyiunk egészsége érdekében a képzésen viseljetek kesztyűt és maszkot! A képzésre kérünk, hogy érkezz pontosan, inkább egy kicsit előbb, mint később.

Helyek: 1
A (z) Szemöldök laminálás képzés (12.000 Ft foglaló) jegy elfogyott. Kérjük keress másik időpontot a helyszíni képzéseknél.