Szempilla lifting képzés – Siófok

Dátum

2022-07-01

Idő

08:00 - 12:00

Hely

Siófok
8600 Siófok, Koch Róbert utca 2.

Képzés díja

42.500 Ft

A jelentkezéshez foglaló fizetendő.

Pápai Fanni

Oktató

Pápai Fanni
Telefon
+36302112504

Pápai Fanni vagyok, siófoki szempilla stylist és trainer. 2018 óta dolgozom a szakmában, először hobbiként indult szenvedélyem a szempilla építés iránt, aztán félmunkaidős állás lett belőle, majd hamarosan csak ezzel foglalkoztam és a hivatásommá nőtte ki magát. A szakma fortélyait nem elég egyszer megtanulni, hanem folyamatos továbbképzésekre van szükség a fejlődéshez és az aktuális trendek elsajátításához, ezért nagyon fontos számomra, hogy minél több minőségi (akár nemzetközi) képzésen részt vegyek, így kielégítve vendégeim igényeit és a fejlődni vágyók tudásszomját. Oktatásaimon elengedhetetlen számomra, hogy a tanulóim a tőlem telhető legtöbb figyelmet kapják, egyéni igényeknek megfelelően valódi tudáshoz segítsem őket. Magas színvonalú elméleti és gyakorlati oktatás után is figyelemmel kísérem tanulóimat szükség esetén, hogy magabiztosak legyenek ebben a szakmában.

A képzésről:

A szempilla lifting egy egyedülálló technika, ami garantáltan az egyik legkeresettebb szolgáltatás lesz vendégeid körében!

Megújult termékcsaládunk minden igényt kielégítő, kiváló hatóanyagokkal és vitaminos ápolókrémmel gazdagított, egyedülálló, extra erős szempilla lifting ragasztóval bővült.

Ezzel az eljárással 6-8 hétig tartó íveltség és tartás adható a szempillának. A speciális szempilla lifting a dauerral ellentétben nem göndöríti, hanem a pillatőnél megemeli a pillákat, így a teljes hosszt hangsúlyozza, valamint optikailag növeli, kissé dúsítja, és hosszítja.

Korszerű anyagösszetétele nem káros a szemre és a szempillákra, így folyamatos használatra is ajánlott.

Ajánlott mindenkinek:

  • Aki idegenkedik a műszempilla viselésétől
  • Aki a munkája miatt nem viselhet műszempillát
  • Akinek hosszú, de nagyon egyenes szempillája van
  • Aki szeretné a napi spirálozást kiváltani

A tanfolyam menete:

  • Ismerkedés az oktatóval
  • Elméleti rész
  • Termékek ismertetése
  • Gyakorlat

 

A képzés díja: 42.500 Ft, melyből 12.000 Ft foglaló fizetendő.

Az ár a mindenkori áfát tartalmazza.

A helyszínen biztosítjuk a tanuláshoz szükséges anyagokat, a tanfolyam elvégzését követően pedig 10% kedvezménnyel vásárolhatsz üzletünkben a képzéshez kapcsolódó termékek közül.
A képzés nyilvántartási száma: B/2020/000485


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük