Szempilla lifting képzés – Szeged

Dátum

2022-12-09

Idő

08:00 - 12:00

Hely

Szeged
Tisza Lajos utca 18-20. / kapucsengő 3.

Képzés díja

42.500 Ft

A jelentkezéshez foglaló fizetendő.

Molnár Renáta

Oktató

Molnár Renáta
Telefon
+36 30 722 4894

2014 óta dolgozom a szakmában. Egykor hobbiként indult a szenvedélyem a szempillaépítés iránt, mára pedig a hivatásommá vált! Elengedhetetlen számomra a folyamatos fejlődés, ezért gyakran részt veszek, főként külföldi oktatók által szervezett képzéseken, hogy a tudásom mindig naprakész legyen. Az oktatásokon mindig arra törekszem, hogy tanulóim elégedetten, és valós tudással távozzanak képzéseimről!

A képzésről:

A szempilla lifting egy egyedülálló technika, ami garantáltan az egyik legkeresettebb szolgáltatás lesz vendégeid körében!

Megújult termékcsaládunk minden igényt kielégítő, kiváló hatóanyagokkal és vitaminos ápolókrémmel gazdagított, egyedülálló, extra erős szempilla lifting ragasztóval bővült.

Ezzel az eljárással 6-8 hétig tartó íveltség és tartás adható a szempillának. A speciális szempilla lifting a dauerral ellentétben nem göndöríti, hanem a pillatőnél megemeli a pillákat, így a teljes hosszt hangsúlyozza, valamint optikailag növeli, kissé dúsítja, és hosszítja.

Korszerű anyagösszetétele nem káros a szemre és a szempillákra, így folyamatos használatra is ajánlott.

Ajánlott mindenkinek:

  • Aki idegenkedik a műszempilla viselésétől
  • Aki a munkája miatt nem viselhet műszempillát
  • Akinek hosszú, de nagyon egyenes szempillája van
  • Aki szeretné a napi spirálozást kiváltani

A tanfolyam menete:

  • Ismerkedés az oktatóval
  • Elméleti rész
  • Marketing
  • Termékek ismertetése
  • Gyakorlat

 

A képzés díja: 42.500 Ft, melyből 12.000 Ft foglaló fizetendő.

Az ár a mindenkori áfát tartalmazza.

A helyszínen biztosítjuk a tanuláshoz szükséges anyagokat, a tanfolyam elvégzését követően pedig 10% kedvezménnyel vásárolhatsz üzletünkben a képzéshez kapcsolódó termékek közül.
A képzés nyilvántartási száma: B/2020/000485


Jelentkezem az oktatásra!

Szempilla lifting képzés (12.000 Ft foglaló) Ft

A képzésre modell szükséges, aki nem lehet várandós és NEM viselhet semmilyen műszempillát. Kérjük, hogy mindannyiunk egészsége érdekében a képzésen viseljetek kesztyűt és maszkot! A képzésre kérünk, hogy érkezz pontosan, inkább egy kicsit előbb, mint később.

Helyek: 2
A (z) Szempilla lifting képzés (12.000 Ft foglaló) jegy elfogyott. Kérjük keress másik időpontot a helyszíni képzéseknél.